Team

Wij zijn gedreven en ambitieus. We zetten onze journalistieke vaardigheden en netwerken in om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Wij weten wat er speelt, in eigen land maar juist ook (ver) over de grens. Wij maken zichtbaar wat verborgen is. En we werken met een flexibele groep van specialisten, op terreinen als (digitale) vormgeving, fotografie en webfilms, data-analyse, etc.

hans_van_de_veenHans van de Veen

is een ervaren journalist, eindredacteur en copywriter, en leidde communicatieprojecten bij diverse organisaties. Hij is beschouwend en denkt bedrijfsmatig. Contact op de werkvloer of in het veld – van Amsterdam tot Zanzibar – blijft voor hem een bron van inspiratie.

linkedin_32T: 06 518 311 08
veen@impactreporters.eu

marianne_heselmansMarianne Heselmans

is een ervaren wetenschapsjournalist en projectleider, met (bio)technologie, voedselzekerheid en natuur als specialismen. Ze is ook een trainer/coach die anderen helpt hun vaardigheden op communicatiegebied te verbeteren. Marianne ziet snel hoe uit een berg vage of onbegrijpelijke informatie heldere verhalen zijn te halen.

twitter_32 linkedin_32T: 06 145 643 07
heselmans@impactreporters.eu

han_van_de_wielHan van de Wiel

is gepokt en gemazeld in het communicatievak, als (hoofd)redacteur, projectleider en adviseur. Hij denkt associatief en vraagt zich altijd af of het tegengestelde van een bewering ook waar kan zijn. Die manier van denken levert creatieve ideeën en verrassende inzichten op.

linkedin_32T: 06 204 978 05
wiel@impactreporters.eu

joris_tielensJoris Tielens

is een ervaren (wetenschaps)journalist en kan goed een helder overzicht maken van complexe onderwerpen. Hij is op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van voedselzekerheid, landbouw en ontwikkelingssamenwerking en was regelmatig voor het maken van reportages in Oost Afrika.

twitter_32linkedin_32T: 06 226 063 47
tielens@impactreporters.eu